Botox

Botox er et registrert legemiddel som blant annet brukes for å glatte ut rynker. Det tar mellom 4-7 dager før man begynner å se effekten av botox og opp til to uker før man oppnår full effekt. Effekten varer mellom 3-12 måneder alt etter hvilken behandling som utføres.

Bestill time

Botox mot rynker

Botox er den vanligste kosmetiske behandlingen i Norge og brukes primært til å redusere rynker og linjer i ansiktet. Botox får musklene til å slappe mer av og dermed glattes huden ut.

Botox mot hodepine

Mange som lider av migrene og spenningshodepine merker stor forbedring etter behandling med Botox. Botoxinjeksjon medfører at muskulaturen i panne, tinninger og nakkemuskulatur slapper mer av og hodepinen reduseres betraktelig. Det er viktig å være klar over at en diagnostisert migrene kun skal behandles av nevrolog.

Botox mot svette

Overaktive svettekjertler (hyperhidrose) i armhuler og hender er en plage for mange. Ved hjelp av Botoxinjeksjon blokkeres neveimpulsene til svettekjertlene, noe som reduserer svetteproduksjonen betraktelig. Denne behandlingen er svært populær ettersom den gir høy gevinst til pasienten. Erfaringer tilsier at intervallene mellom hver behandling stadig blir lengre og på sikt kan plagen bortfalle totalt.

Botox mot tanngnissing (Bruxisme)

Ved å injisere riktig mengde Botox i kjevemuskulaturen, kan tanngnissing og klikking som medfører smerter og anspenthet, reduseres kraftig og oftest forsvinne helt. Denne pasientgruppen er en av de som opplever størst forbedring av livskvalitet etter behandling.

Botox mot gummy smile

Har du et smil hvor tannkjøttet er synlig kan dette effektivt behandles med Botox. Noen ganger vil Botoxbehandlingen kombineres med bruk av Juvederm for best resultat og et flott, naturlig smil.

Behandlinger med Botox og priser

1 område 2790,-

2 områder 3990,-

3 områder 4990,-

Svettebehandling armhuler 5990,-

Svettebehandling håndflater 6490,-

Gummy smile 1490,-

Tanngnissing (bruxisme 4990,-

Hjerteformet ansikt 4990,-