Brasiliansk Facelift

Har ansiktet ditt mistet spensten? Vil du unngå å legge deg under kniven? Da har vi løsningen for deg på Klinikk Ree. Nå tilbyr vi Brasiliansk Soft Face Lift, et ansiktsløft kun ved bruk av fillere og Botox. Brasiliansk Soft Face Lift er en ny teknikk utviklet av den anerkjente plastikkirurgen Dr. De Maio fra Brasil. Endelig har teknikken kommet til Norge og Klinikk Ree, som er ett av kun to steder i landet som i dag utfører behandlingen.

Etter en Brasiliansk Soft Face Lift kan du være tilbake på jobb allerede neste dag. De fleste foretrekker likevel å gjennomføre behandlingen rett før en helg eller en fridag. En full behandling tar opp til et par timer, men er ikke smertefull. En konsultasjon før behandlingen vil avgjøre om det er best for deg å dele opp behandlingen i flere etapper eller om hele behandlingen kan gjennomføres. Du vil få all nødvendig informasjon om forløpet. På Klinikk Ree behandler vi kunder i 40-årene og oppover.

Brasiliansk Soft Face Lift med Juvederm (fillere) og Botox skaper et fantastisk resultat som vil se langt mer naturlig ut enn et kirurgisk inngrep.

Velkommen til konsultasjon ved Klinikk Ree.

Bestill time

Priser

Brasiliansk Full Soft Facelift (Inkluderer kontroll med påfyll. Opp til 3 års varighet. Betalingen kan deles opp etter ønske). 28000,-

½ Brasiliansk Soft Facelift (Inkluderer kontroll med påfyll. Opp til 3 års varighet. Betalingen kan deles opp etter ønske). 18000,-