Soft facelift

Klinikk Ree har spesialkompetanse på å definere et nydelig hake og kjeveparti ved hjelp av den aller nyeste filleren Juvederm Volux.

Som en av de første klinikkene i Norge er Klinikk Ree spesialtrent på denne teknikken av Dr. Simon Ourian (Kardashian-legen) i Beverly Hills.

Vi tilbyr nå denne banebrytende teknikken som definerer hake og kjeve for å få en helhet og symmetri i ansiktet. Hake- og kjevekonturering er en enorm skjønnhetstrend akkurat nå og er spådd til å bestå, fordi dette området har stor betydning for å definere din profil. Behandlingen av kjeve, hake og kinn vil sammen gi et soft facelift som mange allerede har benyttet seg av ved Klinikk Ree.

I tillegg til injeksjonen av Juvederm som filler, kombinert med rynkebehandling vil det skape et fantastisk resultat som vil se langt mer naturlig ut enn et kirurgisk inngrep.

En full behandling tar opp til et par timer, men er ikke smertefull. En konsultasjon før behandling vil avgjøre om det er best for deg å dele opp behandlingen i flere omganger eller om hele behandlingen kan gjennomføres i sin helhet. Du vil få all nødvendig informasjon om forløpet ved konsultasjon.

Før- og etterbilder på Instagram

Her kan du se før- og etterbilder

Velkommen til konsultasjon ved Klinikk Ree.

Bestill time

Priser

Prisene varierer i fra kundens behov og av den grunn har vi 3 forskjellige behandlingspakker.

Pakke 1. Full kjevedefinisjon og hake 12 000,-

Pakke 2. Full kjevedefinisjon og hake samt kinn 16 000,-

Det kan ofte være behov for å få fillers i kinn for å få full symmetri som gir helhet i ansiktet og et naturlig resultat.

Pakke 3. Ved behov for rynkebehandling er prisen 20 000,-

Det er viktig å understreke at det er sluttresultatet som teller og ikke antall sprøyter og ml., så dette er en fast pris på behandlingen uavhengig av antall sprøyter med fillere. Betalingen kan deles opp i to enten man velger pakke 1,2 eller 3