Soft facelift

Ved behandling for å få et soft facelift benyttes mye av de samme produktene og teknikkene som for jawline. I tillegg fokuseres det på øvre del av ansiktet, for eksempel panne, tinninger, øyenbrynsløft og lepper, for å oppnå full symmetri og balanse.

I tillegg til injeksjon av Juvederm som filler, kombinert med rynkebehandling, vil det skape et fantastisk resultat som kan se mer naturlig ut enn et kirurgisk inngrep.

En full behandling tar opp til et par timer, men er ikke smertefull pga bedøvelse i produktene.

En konsultasjon før behandling, vil avgjøre om det beste for deg er å dele opp behandlingen i flere omganger. De fleste ønsker å gjennomføre behandlingen i sin helhet, men dette er svært individuelt.  Du vil få all nødvendig informasjon om forløpet ved konsultasjon.

Før- og etterbilder på Instagram

Her kan du se før- og etterbilder

Velkommen til konsultasjon ved Klinikk Ree.

Her bestiller du time

Priser

Prisene varierer i fra kundens behov og av den grunn har vi 3 forskjellige behandlingspakker.

  • Pakke 1; Full kjevedefinisjon og hake 12000,-
  • Pakke 2; Full kjevedefinisjon, hake OG kinn 16000,-

(Det kan ofte være behov for å få fillers i kinn for å få full symmetri som gir helhet i ansiktet og et naturlig resultat.)

  • Pakke 3; Ved behov for rynkebehandling er prisen 20000,-

Betalingen kan deles opp i to enten man velger pakke 1, 2 eller 3

Det som er viktig for Klinikk Ree er sluttresultatet. Av den grunn har vi faste priser på behandlingene, uavhengig av antall sprøyter og ml. Dette vil gi forutsigbarhet for kundene, og en fornøyd behandler.

Ved kontroll og behov for korreksjon, vil dette være uten kostnad.